Blog Açmak – Blog Neden Açılır?

Bu yazıda ki sorum Blog Neden Açılır? 

Bu soru kişilere göre değişkenlik gösterebilir, blog kimisi için bir zevk kaynağı, kimisi için dert ortağı kimisi için de bildiklerini ortaya dökmenin yeridir.

Bir de para kazanmak için blog açanlar var ki, blog ile para kazananlar arasında en az parayı onların kazandığını düşünüyorum. Blogu açtınız ama sizin bu blogu sevmeniz gerek onunla ilgilenmeniz ona önem vermeniz gerekir. Öbür türlü para biraz zor…

Blogumu açtım ama kimse girmesin bu blog benim özelim diyebilirsiniz, tüm arama motorlarının girmesini engelleyebilir üstüne her girişte bir şifre bile sorabilir, güvenlik önemlerini üst düzey tutabilirsiniz bu tamamen size kalmış bir şey… Her ne amaçla blog açarsanız açın blogunuza iyi bakmanız gerekir aksi halde otoparkta yıllardır bekleyen üstü toz kaplı arabaya döner blogunuz. İlk günkü şatafatından, değerinden orta da eser kalmaz. Kızınız gibi sevmelisiniz blogu kısacası…

“Blog nasıl açılıyor ki?” gibi bir soruyla blog alemine sıfırdan giriş yapıyorsanız eğer, önünüzde uzun bir yol var demektir. Aslında bu yol uzun olsa da isteyerek blog açan biri için çok zevkli geçecektir.

Eğer merakınız varsa, zamanla blogunuzun çalıştığı kodlama hakkında da bilgiler edinmek sizin için kaçınılmazdır. Eğer blog açacaksınız ve kafanızda blog ile ilgili hiç bir şey yoksa, size ücretsiz blog servislerini kullanmanızı öneririm.

Blog serüveniniz de iyi eğlenceler…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir