Yalnız Bırakılmaması Gereken Web Siteleri

Bazı siteler vardır, alanında yer alıp egemenleşen sitelerin aksine daha dostane daha kullanışlı gelir. Kısacası kişi karşılaştığı site içeriği karşısında, bu içeriğe emek verenlere saygı duyar. En azından ben duyuyorum bu saygıyı.

Bu tür saygı duyulası sitelerin yalnız bırakılmaması gerek diye düşünüyorum. Ortada bir emek var ise bir de emekçi var demektir. Maddi yoldan destek veremesek bile manevi olarak destek olabileceğimizi düşünüyorum bu emekçilere. Düzenli olarak girip site sahiplerine takip edildiklerinin vurgusunu yapmayı amaçladığım siteleri burada sizinle paylaşacağım ki siz de beğenirseniz en azından benim gibi destek veresiniz diye.

NaynCo – Süründüren Medyaya İnat

“Süründüren Medyaya İnat” sloganıyla yola çıkan bu haber sitesini çok yoğun olmadığım günlerde en az bir kere günlük olarak kontrol ederim.
Sürekli olarak yenilenen tasarımı ile alışmanızı zorlaştırsa da haberi özetleyen başlıklı resimler ile çok kısa sürede genel olarak gündem hakkında fikir edinebiliyorsunuz.
Ayrıca ordan burdan çıkan reklamlar, aldatıcı haber başlıkları yok. Girin ve yorum yapın bu siteye.

NaynCo

Doğruluk Payı

Siyasetçilerin beyanatlarını değerlendirerek bu beyanatların doğruluktan uzak olmadığını ne kadar doğru olduğunu analizler ile açıklayan bu siteye saygım sonsuz. Ancak ülkemizde ağzı olanın konuştuğu gerçeğini göze alarak artık söylenenlere kulak asmadığımdan dolayı pek sık ziyaret etmiyorum.  Beyanatların istatistiki verilerle partilerin ne kadar doğru açıklamalar yapabildiğini görebiliyorsunuz.
Bu yazının yazıldığı ana dek site üzerinde 692 beyanat yayımlanmış durumda. Emekleri büyük, sahip çıkalım.

Doğruluk Payı

youreads – interaktif kültür ağı

Hiç bir zaman aktif bir yazar olarak kullanmadım sözlükleri. Ben okumayı seviyorum; farklı kişilerin yazdıklarını, düşündüklerini okumak ve aklıma gelmeyen düşüncelerle karşılaşmak bana haz vermekte.
Düzenli olarak takip ettiğim 4 sözlük bulunsa da içlerinde youreads’i ayrı tutuyorum. Bu daha çok yönetiminin kullanıcılarına karşı olan tutumundan kaynaklı. Bana çok sıcak geliyorlar. Kitaplar, filmler, müzikler ve bir çok şey üzerine yorum yapabileceğiniz bir sözlük. Yitip gitmesin bu güzel site de.

youreads – interaktif kültür ağı

Radiooooo.com – The Musical Time Machine

20. yüzyıldan itibaren müziklerin onar yıllık dilimlerle coğrafyalara göre tasnif edildiği bu internet sitesinde çok güzel müzikler ile tanış olabiliyorsunuz. Kulaklarınız şenlenebilir, müzik zevkinize ve seçtiğiniz coğrafyaya göre. Seviyorum kulakalrıma yeni olan müzikleri dinlemeyi, siz de seviyorsanız bu siteye de sahip çıkın derim.

Radiooooo.com – The Musical Time Machine


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir