Doyasıya Kullanabileceğiniz VPN Hizmeti

Ülkemizde sansür gün geçtikçe, durmaksızın artmakta. Artık sokakta gördüğümüzde ensesine şaplak atabildiğimiz en yakın arkadaşımıza “şşşt, naptın ses soluk çıkmıyor?” dahi diyemiyoruz. VPNler dahi yasaklanıyor…

Önceden sansürleri vpn aracılığıyla aşabiliyorduk, hatta bir dönem zenmate Türk kullanıcılara yönelik bir kampanya başlatıp yıllık vpn hizmeti için 0,99€ gibi bir ücret istemişti. Gün geldi devran değişti, artık vpn sağlayıcıları da bir bir nasibini alıyor bu yasaklamalardan. Bu eğitim yılı ile beraber üniversiteye  başlamam ve yurtta kalmam ile beraber, yurt kısıtlamalarından bunalıp yurtta çalışan bir vpn arayışına girmiştim.

Bu vpn hem ücretsiz hem de işimi görür nitelikte olmalıydı. – Nitelik demişken, öyle güvenlik falan önemsemem, enter’a(⏎) bastığımda siteye girsin yeterli.- Ben de aradım ettim ve sonunda get_iplayer Kullanımı yazımda bahsettiğim vpn’i buldum. My Best Free Vpn Service

Bu vpn sağlayıcısı bize 2 farklı ülke aracılığı ile internete bağlanmamızı sağlıyor: Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler.

Birleşik Devletler Üzerinden İnternete Girmek İçin:

VPN Server  : us.mybestvpn.com
VPN Username: mybestvpn
VPN Password: freevpn
VPN Protocol: PPTP VPN

Birleşik Krallık Üzerinden İnternete Girmek İçin:

VPN Server  : uk.mybestvpn.com
VPN Username: mybestvpn
VPN Password: freevpn
VPN Protocol: PPTP VPN

[mdx_warning title=”Uyarı”]Bu yazı geçerliliğini yitirmiştir.[/mdx_warning]


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

“Doyasıya Kullanabileceğiniz VPN Hizmeti” için bir cevap

  1. Tahsin avatarı

    OpenVPN kullanmaktayım ve gayet memnunum anladığım kadarı ile herhangi bir uygulama olmaksızın ayarlar vpn bölümünden bu bilgileri girmemiz yeterli, yanlış mıyım?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir