Zeytinli Rock Festivali 2016 Maceram #1

Evet böyle bir rock festivali pek macera gibi gelmiyor kulağa, ancak şuan 19 yaşımda olduğumu, üstüne üstlük pekte sosyal olmayan kişiliğimi ve daha önce böyle bir etkinliği televizyondan veya internetten görmüşlüğümü göz önüne almazsak evet macera falan değil.

Üstelik ben öyle aman aman bir rock dinleyicisi de değilim. Bir yıl lise mezunu kalıp tekrar sınavlara hazırlanmam sebebiyle oluşan ağır bunalmışlık ve yorgunlukla, en yakın arkadaşlarımdan birinin teklifi üzerine balıklama atladım bu rock festivali olayına.

Biletleri alana kadar canımız çıktı, zira bilmiyorduk biz Biletix’in etkinlik sayfasının toplam görüntülenme sayısını “Bu etkinliği x kişi inceliyor.” şeklinde müşterilerine yansıtma politikasını. Haliyle her bakışımızda karşılaştığımız gittikçe artan görüntülenme sayısı bizi “Eyvah, bilet kalmayacak çok talep var.” düşüncesine  sürükledi. Ben de merak edip ne kadar kişi bakıyor olabilir ki diyerek 10-15 saniyede bir sayfayı yenilemeye başladım. Orada fark ettim bu Biletix’in müşteri korkutma odaklı politikasını. Sayfayı her yenilediğimde bakan kişi sayısı sadece 1 artıyordu. Bunu öğrenince derin bir nefes aldık.

İşte böyle bir karmaşa sonucu kamp+kombine biletlerini aldık almasına ama ne bir hazırlığımız var ne de en ufak deneyimimiz. Kamp için gerekli en elzem ihtiyaç çadır olmalı muhakkak diyerek çadırı internet üzerinden sipariş ettik. 2 öğrenci için ulaşım büyük dert, Antalya’dan Balıkesir’e nasıl gidelim diye araştırırken fark ettim ki Balıkesir’den ziyade Edremit’e gitmemiz daha doğru oluyor. Şu blablacar denen sıfır güven veren sistemle mi gidelim yoksa oraya giden birilerini kendimiz bulabilir miyiz diye uğraşırken; baktık iki seçenekte olmuyor, blablacar da yer alan yolculukların ücretleri o güvensizlik adına pahalıyken kendimiz de giden birilerini bulamayınca otobüs ile gitmekte karar kıldık. Az vakit kaldı, biz hala tam olarak ne yapacağımızı bilmiyoruz ve öyle bekliyoruz. Umarım eğlenceli bir etkinlik olur. Etkinlik öncesi bu yazımın varlığı gibi, etkinlik sonrasında da etkinliği anlatan bir yazı var etmeyi düşünüyorum.

Kendinize iyi bakınız…


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Yorumlar

“Zeytinli Rock Festivali 2016 Maceram #1” için bir cevap

  1. Canberk A. avatarı

    Merakla bekliyoruz devamını reis.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir