WordPress Üyelere Özel İçerik Eklentisi

Yıllar evvel, wordpress üyelere özel içerik başlıklı bir yazı paylaşmıştım blogta. Tek tek anlatıyordum neyin ne olduğunu, uğraştırıcıydı biraz. Yıllar sonra çok da ihtiyaç kalmamasına rağmen bunu bir eklenti haline getirdim. Böylece WordPress içinde üye olanlara özel içerik oluşturmak çok daha kolay hale geldi.

Şu an çok basit bir işlevi yerine getiren bir eklenti halinde, haliyle herhangi bir işe yarar mı bilmiyorum 🙂

Eklentiyi kurduktan sonra yazılarınıza ya da bileşenlerinize [uyeozel ve [/uyeozel] etiketlerini ekledikten sonra bu etiketler arasına yazacağınız içerikler sadece ve sadece üye olanlara açık hale gelecektir. Üye olmayan site ziyaretçileri için herhangi bir ibare dahi yer almayacaktır.

Eklentiyi indirmek için tıklayın.

Yorumlar

“WordPress Üyelere Özel İçerik Eklentisi” için 2 cevap

  1. Bahar avatarı
    Bahar

    Merhaba, E-ticaret sitemdeki fiyatların üyeler dışında görülmesini istemiyorum. Eklentinizi indirdim ancak dediğiniz etiketleri deneme amaçlı ürün açıklamasında denedim ama olmadı. Ben mi yanlış yazıyorum yoksa bunu sayfayı düzenlediğimiz ekrandan değil de kod şeklinde falan mı yazmamız gerekiyor?

  2. aykut avatarı
    aykut

    Merhaba, Öncelikle paylaşımınız ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Üye olmayan kullanıcılara “metnin tamamını görüntülemek için üye olun” gibi bir ileti nasıl yazabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir